Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki COD najlepszy do gry multi?

Etaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,a więc chciałbym zakupić jakiegoś COD'a,ale nie wiem który jest najlepszy i najpopularniejszy do gry Multiplayer.

Prosiłbym o jakieś wskazówki jakiego COD'a zakupić :)

Opublikowano

Call of Duty 4 Modern Warfare, najwięcej starych wyjadaczy, zajebiste mody (w tym paintball oraz props/hide nd seek) oraz wiele ciekawych trybów, np. jumping/glitching i wiele wiele innych.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Najlepszy i najpopularniejszy - Call of Duty 4.

Sądzę, że przekona cię fakt, iż kosztuje to grosze, a nietrudno znaleźć serwery bez zabezpieczeń (w przypadku chęci zagrania ze wspomagaczami), które zabiorą ci możliwość rozgrywki na cały czas.

Może nie jest to najnowsza gra, ale spójrzmy:

- masz słaby komputer? Ta gra ci pójdzie, mimo iż to nie będzie szczyt jakości, a nie jak w przypadku wyższych CoDów.

- masz dobry komputer? Perfekcyjnie - zapewne przyda się parę fpsów (wyznacznik głównie płynności gry), które z pewnością pozwolą na rozgrywkę bez lagów.

Tak jak UP wspomniał, istnieje masa modyfikacji, które wciąż masowo są tworzone. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Budowniczy
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszymi czesciami na ten moment moga byc napewno cod 4 black ops jesli nie bedziesz mial lagow i black ops 2 zero cheatow ale slabo sie gra jak masz problemy z polaczeniem. Tak naprawde minusu nie lapie tylko cod 4 gdzie nie ma overpower broni i jest sporo graczy bier i szpilaj w 4.

Opublikowano

MW3 ssie najbardziej z COD.

Ja polecam COD4 :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polecę Black ops 1 . Mało haxów piękny multi a kampania bardzo klimatyczna. Gra kosztuje grosze.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

A ja polecę Black ops 1 . Mało haxów piękny multi a kampania bardzo klimatyczna. Gra kosztuje grosze.

Temat sprzed czerwca ;x Myślę że facet dawno już wybrał CoDa

@DOWN Kolejny mądry...

Opublikowano

Według mnie to albo CoD 4 albo MW 2.. Reszta to albo odgrzewany kotlet albo jakieś gówno.

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu jest z czerwca koleś już dawno kupił grę a idioci dalej się udzielają.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...